RegFile söker förstärkning inom Regulatory Affairs

RegFile är ett specialistkonsultföretag inom regulatory affairs för läkemedel. Vi arbetar bland annat med rådgivning inom regulatory affairs, ansökningar för nya läkemedel, variationsansökningar och samordning av procedurer. Vi erbjuder också medical- och CMC-writing och skriver alla delar av en eCTD dossier. Som konsult hos oss kommer du arbeta med flera parallella kunder och projekt vilket ger goda förutsättningar för variation i arbetet. Vi arbetar mestadels ifrån våra trevliga lokaler i Eklundshov i Uppsala men ibland arbetar vi från våra kunders kontor.

 

Just nu söker vi en junior regulatory affairs-konsult som huvudsakligen kommer arbeta med regulatoriska aktiviteter för godkända läkemedel. Typiska arbetsuppgifter är uppdatering av produktinformation och märkning, uppdatering av databaser (som LiiV) och Fass, eCTD-publicering och granskning av marknadsföringsmaterial. Andra arbetsuppgifter kan också bli aktuella beroende på erfarenhet och intresse. 

Din bakgrund:

– Du har lämplig examen från universitet/högskola t ex farmaceut.
– Du har arbetat minst ett år inom regulatory affairs på läkemedelsföretag eller myndighet.
– Du har goda kunskaper i engelska och svenska samt god kommunikationsförmåga
– Du är strukturerad och noggrann, resultatinriktad, flexibel och intresserad att lära nytt.

 

RegFile grundades våren 2022 och ingår i företagsgruppen Center for Translational Research (CTR). RegFiles målsättning är att vara ett småskaligt, flexibelt konsultbolag inom regulatoriska tjänster som skapar långsiktiga relationer till sina kunder. Företaget består av en mindre grupp erfarna konsulter, där kunskapsutbyte, engagemang och trivsel är viktigt.

 

Skicka din ansökan och CV till info@regfile.se senast 31 januari 2023. Vid frågor, hör av dig till Maria Santesson (VD) på tel 0730-65 44 15.